Magnetische sloten in Antwerpen

Home | Magnetische sloten Antwerpen

Wilt u graag magnetische sloten installeren en woont u in de omgeving van Antwerpen? Dan helpt Vitaev u graag verder. Dankzij onze ruime ervaring weten we bovendien precies welke magnetische sloten het best aansluiten bij uw specifieke noden. De installatie ronden we ook steeds zo snel mogelijk af. Ontdek alles over de voordelen van magnetische sloten.

Wat zijn de voordelen van magnetische sloten?

Er zijn veel voordelen verbonden aan magneetsloten. Als we magnetische deursloten vergelijken met klassieke sloten, valt meteen op dat de dagschoot uitsteekt bij dat laatste type. U heeft het ongetwijfeld al meegemaakt dat u blijft haken aan een slot en daardoor een kledingstuk scheurt of een voorwerp laat vallen. Dergelijke ongemakken zijn verleden tijd dankzij magnetische sloten. Bij die magneetsloten zit het dagschoot namelijk automatisch naar binnen. Aangezien er geen stuk uitsteekt, zien de magnetische deursloten er bovendien veel stijlvoller uit. Bovendien zijn deuren die uitgerust zijn met magneetsloten zo goed als geruisloos.

Welke types magnetische deursloten zijn bij ons beschikbaar?

We bieden overigens verschillende magnetische sloten aan. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar het ideale magnetisch slot voor uw binnendeur? Dan helpen onze experten u met plezier verder. Verder hebben we ook een geschikt magnetisch slot voor buitendeuren. Die magneetsloten hebben exact dezelfde werking en garanderen ook een stijlvolle afwerking. Spreek gerust een van onze experten aan voor meer informatie over onze magnetische deursloten.

Stel ons gerust vragen

Bent u overtuigd dat de stijlvolle magnetische deursloten iets voor u zijn? Neem dan zeker contact op met Vitaev. We komen snel langs voor de installatie van de magnetische sloten. We zijn eenvoudig te bereiken op het nummer +32 473 46 35 35 of via info@smartelectrics.com. Verder zijn we ook beschikbaar als elektriciens. Heeft u dringend nood aan depannages? Bel ons gerust! Ook voor algemene elektriciteitswerken gaan we voor u aan de slag.

Smartelectrics