Elektriciteitskeuring in Antwerpen

Home | Elektriciteitskeuring Antwerpen

Bent u op zoek naar een specialist die een erkende elektriciteitskeuring voor u kan uitvoeren in de omgeving van Antwerpen? Dan is Vitaev de juiste keuze. We helpen u om uw elektriciteit conform te maken. Daarbij gaan we controleren of uw elektriciteit voldoet aan alle huidige normen. In het geval van defecten of als uw elektriciteit toch niet geheel conform is aan de normen, helpen onze specialisten u graag verder in Antwerpen en elders in België.

Kies voor een erkende elektriciteitskeuring bij de verkoop van een woning

Gaat u uw woning verkopen en bent u op zoek naar een ervaren elektricien voor een erkende elektriciteitskeuring? Dan staan onze experten voor u klaar. Bij de verkoop van een woning is het essentieel om een dossier te kunnen voorleggen, waarmee u aantoont dat de installatie van uw elektriciteit conform is aan de huidige normen. Mocht dat niet het geval zijn, heeft u na de erkende elektriciteitskeuring nog een termijn van een jaar om alles in orde te maken.

Ontdek onze andere diensten

Bij Vitaev kunt u overigens niet alleen terecht voor het uitvoeren van een erkende elektriciteitskeuring tegen de beste prijs. We zijn ook beschikbaar voor algemene elektriciteitswerken en bieden veel verschillende diensten aan. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor de installatie van uw verlichting. Daarbij is het mogelijk om meteen een nieuw domoticasysteem te installeren. Zo sluit u uw verlichting aan op een netwerk, waar u bijvoorbeeld ook uw videofoon en alarmsystemen op aansluit. Verder kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van magnetische sloten.

Laat ons controleren of uw elektriciteit conform is aan de normen

Bent u overtuigd en wilt u ons team graag inschakelen voor een erkende elektriciteitskeuring om in orde te zijn bij de verkoop van uw woning? Neem dan snel contact met ons op. Dat mag ook in het geval dat u nog vragen heeft. Wilt u graag weten hoe we controleren of uw elektriciteit conform is aan de huidige normen? Dan vertellen we u er met plezier alles over. Bel daarvoor naar het nummer +32 473 46 35 35 of stuur een e-mail naar het volgende e-mailadres: info@smartelectrics.com. Hopelijk mogen we u binnenkort helpen bij de verkoop van uw woning met een elektriciteitskeuring.

Smartelectrics